BECE 2018 Timetable

BASIC EDUCATION CERTIFICATE EXAMINATION (WAEC) FOR SCHOOL CANDIDATES, 2018

FINAL TIMETABLE

Monday Tuesday
Wednesday Thursday
Friday    

Date: Monday, 4th June, 2018
Subject Code: 001/2
Subject / Paper: English Language 2 (Essay)
Duration: 1 hour 10 minutes
Time: 9:00 a.m. — 10:10 a.m


Date: Monday, 4th June, 2018
Subject Code: 001/1
Subject / Paper: English Language 1(Objective)
Duration: 35 minutes
Time: 10:10 a.m. – 10:45 a.m.


Date: Monday, 4th June, 2018
Subject Code: 002/2
Subject / Paper: Religious and Moral Education 2 (Essay)
Duration: 1 hour
Time: 1:00 p. m. – 2:00 p.m.


Date: Monday, 4th June, 2018
Subject Code: 002/1
Subject / Paper: Religious and Moral Education 1 (Objective)
Duration: 45 minutes
Time: 2:00 p.m. – 2:45 p.m.


RECOMMENDED PRODUCTS


Date: Tuesday, 5th June, 2018
Subject Code: 033/2
Subject / Paper: Integrated Science 2 (Essay)
Duration: 1 hour 15 minutes
Time: 9:00 a.m.– 10:15 a.m.


Date: Tuesday, 5th June, 2018
Subject Code: 033/1
Subject / Paper: Integrated Science 1 (Objective)
Duration: 45 minutes
Time: 10:15 a.m. – 11:00 a.m.


Date: Tuesday, 5th June, 2018
Subject Code: 053/2-055/2
Subject / Paper: Basic Design and Technology 2 (Essay)
Duration: 1 hour 15 minutes
Time: 1:00 p.m. – 2:15 p.m.


Date: Tuesday, 5th June, 2018
Subject Code: 053/1-055/1
Subject / Paper: Basic Design and Technology 1 (Objective)
Duration: 40 minutes
Time: 2:15 p.m. – 2:55 p.m.


RECOMMENDED PRODUCTS


Date: Wednesday, 6th June, 2018
Subject Code: 070/2
Subject / Paper: Information and Communication Technology 2 (Essay)
Duration: 1 hour 15 minutes
Time: 9:00 a.m.– 10:15 a.m.


Date: Wednesday, 6th June, 2018
Subject Code: 070/1
Subject / Paper: Information and Communication Technology 1 (Objective)
Duration: 45 minutes
Time: 10:15 a.m. — 11:00 a.m.


Date: Wednesday, 6th June, 2018
Subject Code: 002/2
Subject / Paper: French 2 (Essay)
Duration: 45 minutes
Time: 1:00 p.m. – 1:45 p.m.


Date: Wednesday, 6th June, 2018
Subject Code: 002/1
Subject / Paper: French 1 (Objective)
Duration: 1 hour
Time: 1:45 p.m. – 2:45 p.m.


RECOMMENDED PRODUCTS


Date: Thursday, 7th June, 2018
Subject Code: 030/2
Subject / Paper: Mathematics 2 (Essay)
Duration: 1 hour
Time: 9:00 a.m. – 10:00 a.m.


Date: Thursday, 7th June, 2018
Subject Code: 030/1
Subject / Paper: Mathematics 1 (Objective)
Duration: 1 hour
Time: 10:00 a.m. – 11:00 a.m.


Date: Thursday, 7th June, 2018
Subject Code: 003/2-013/2
Subject / Paper: Ghanaian Language and Culture 2 (Essay)
Duration: 1 hour
Time: 1:00 p. m. – 2:00 p.m.


Date: Thursday, 7th June, 2018 
Subject Code: 003/1-013/1
Subject / Paper: Ghanaian Language and Culture 1 (Objective)
Duration: 45 minutes
Time: 2:00 p.m. – 2:45 p.m.


RECOMMENDED PRODUCTS


Date: Friday, 8th June, 2018
Subject Code: 020/2
Subject / Paper: Social Studies 2 (Essay)
Duration: 1 hour
Time: 9:00 a.m. – 10:00 a.m.


Date: Friday, 8th June, 2018
Subject Code: 020/1
Subject / Paper: Social Studies 1 (Objective)
Duration: 45 minutes
Time: 10:00 a.m. – 10:45 a.m.


RECOMMENDED PRODUCTS

BECE 2018 Timetable
4.8 (96.92%) 13 votes

2 thoughts on “BECE 2018 Timetable”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *